Subaru Technicans met jarenlange ervaring.

Subaru Kleinwier Werkplaats Team

Elke werkdag staan onze ervaren Subaru Technicans weer voor u klaar in de werkplaats voor reparatie, onderhoud of APK aan alle automerken. Ons vaste team zorgt voor een vertrouwd gezicht bij een bezoek aan Kleinwier, door de jarenlange ervaring, deskundigheid en service is uw auto bij ons in juiste handen. 

Een occasion niet bij Kleinwier gekocht, maar wilt u meer zekerheid over de conditie van uw auto? Doe bij ons de aankoopkeuring. Lees hier meer informatie.

Erkend Leerbedrijf Garage

Wij zijn een erkend leerbedrijf, wat onmisbaar is voor het opleiden van vakmensen. Wij bieden een veilige werkplek waarbij je de kans krijgt om de nieuwste technieken te leren. Zo hebben wij al diverse enthousiaste jonge mensen opgeleid in het autovak.

Werkplaatsafspraak

Persoonlijke gegevens

Afspraak

Zo spoedig mogelijk:
JaNee

Vervangend Vervoer:
JaNee

Subaru Kleinwier Vervangend Vervoer

U kunt bij ons tijdens onderhoud en reparatie altijd gebruik maken van een vervangende auto. Wij berekenen voor een auto € 19,50 per dag/24 uur en u betaalt € 0,09 cent per kilometer, dit is inclusief brandstof, u hoeft dus niet zelf te tanken. 

Subaru Kleinwier Koffiehoek Binnen
Subaru Kleinwier Koffiehoek Buiten

Bij ons kunt u op uw gemak even wachten op uw auto in onze relaxte koffiecorners, zowel binnen als buiten, met een boekje & een kopje koffie of thee.

Subaru Kleinwier Haal- en Brengservice

Haal- en Brengservice
Indien u de voorkeur geeft aan het halen brengen van uw auto, dan kan dit! Wanneer u zich binnen een straal van maximaal 20 kilometer van Kleinwier bevind, komen wij uw auto ophalen en zetten deze na de uitgevoerde werkzaamheden weer keurig gewassen voor de deur.

Wij berekenen voor deze service € 39,-.
Haal en brengservice is alleen te combineren met onderhoud en reparatie.