fbpx

Subaru Technicians met jarenlange ervaring.

Subaru Kleinwier Werkplaats Team

Elke werkdag staan onze ervaren Subaru Technicians weer voor jou klaar in de werkplaats voor reparatie, onderhoud of APK aan alle automerken. Ons vaste team zorgt voor een vertrouwd gezicht bij een bezoek aan Kleinwier, door de jarenlange ervaring, deskundigheid en service is jouw auto bij ons in juiste handen. 

Een occasion niet bij Kleinwier gekocht, maar wil je meer zekerheid over de conditie van uw auto? Doe bij ons de aankoopkeuring. Lees hier meer informatie.

Werkplaatsafspraak

Let op! Dit formulier is een aanvraag, wij nemen nog contact met jou op om de afspraak definitief in te plannen. Je kunt wel jouw voorkeursdatum en tijd opgeven en dan kijken wij of er op de gewenste dag/tijd nog plek is en anders krijg je van ons een nieuw voorstel voor datum en tijd.

Heb je spoed met jouw afspraak? Bel ons dan op 078 610 61 16 en dan kijken wij naar de snelste oplossing.

  Persoonlijke gegevens

  Afspraak

  Zo spoedig mogelijk:
  JaNee

  Vervangend Vervoer:
  JaNee

  Subaru Kleinwier Vervangend Vervoer

  Je kunt bij ons tijdens onderhoud en reparatie altijd gebruik maken van een vervangende auto. Wij berekenen voor een auto € 19,50 per dag/24 uur en je betaalt € 0,20 cent per kilometer, dit is inclusief brandstof, je hoeft dus niet zelf te tanken. 

  Subaru Kleinwier Koffiehoek Binnen
  Subaru Kleinwier Koffiehoek Buiten

  Bij ons kun je op jouw gemak even wachten op jouw auto in onze relaxte koffiecorners, zowel binnen als buiten, met een boekje & een kopje koffie of thee.

  Subaru Kleinwier Haal- en Brengservice

  Haal- en Brengservice
  Indien jij de voorkeur geeft aan het halen brengen van jouw auto, dan kan dit! Wanneer jij je binnen een straal van maximaal 20 kilometer van Kleinwier bevind, komen wij jouw auto ophalen en zetten deze na de uitgevoerde werkzaamheden weer keurig gewassen voor de deur.

  Wij berekenen voor deze service € 39,-.
  Haal en brengservice is alleen te combineren met onderhoud en reparatie.

  Erkend Leerbedrijf Garage

  Wij zijn een erkend leerbedrijf, wat onmisbaar is voor het opleiden van vakmensen. Wij bieden een veilige werkplek waarbij je de kans krijgt om de nieuwste technieken te leren. Zo hebben wij al diverse enthousiaste jonge mensen opgeleid in het autovak.