078 610 6116

   info@kleinwier.nl

 

HAAL- EN BRENGSERVICE
Indien u de voorkeur geeft aan het halen brengen van uw auto, dan kan dit! Wanneer u zich binnen een straal van maximaal 20 kilometer van Kleinwier bevind, komen wij uw auto ophalen en zetten deze na de uitgevoerde werkzaamheden weer keurig gewassen voor de deur.

Wij bereken voor deze service € 39,-. Haal en brengservice is alleen te combineren met onderhoud en reparatie.

 

 

 

WACHTEN TIJDENS ONDERHOUDSBEURT/REPARATIE
Bij ons kunt u op uw gemak even wachten op uw auto in onze relaxte koffiecorners, zowel binnen als buiten, met een boekje & een kopje koffie of thee.

 

 

VERVANGEND VERVOER
U kunt bij ons tijdens onderhoud en reparatie altijd gebruik maken van een vervangende auto. Wij berekenen voor een auto € 19,50 per dag/24 uur en u betaalt € 0,09 cent per kilometer, dit is inclusief brandstof, u hoeft dus niet zelf te tanken. Gebruik maken van een vervangende auto? Geef dit dan aan tijdens het maken van de werkplaatsafspraak.

 

GLASSERVICE & SCHADEHERSTEL
Ook voor ruitreparatie, vervanging en of schadeherstel kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met diverse partners die aangesloten zijn bij de grotere verzekeringsmaatschappijen. Er wordt dan altijd gewerkt met originele Subaru onderdelen, is een vervangende auto kosteloos en wordt er in de meeste gevallen geen eigen risico berekend.

 

WAS & WAX SERVICE
Wij snappen als geen ander dat de auto wassen voor de meeste geen grote opgave is, maar wanneer we beginnen over de auto echt professioneel poetsen, in de wax zetten en de juiste verzorging van bijvoorbeeld leder en kunststof delen dit een stap te ver is. Graag bieden wij u als Kleinwier dan ook de mogelijkheid niet alleen uw auto technisch te onderhouden, maar ook cosmetisch.
Bekijk alle informatie >>

 

Werkplaatsafspraak

Vervangend Vervoer

Maak een proefrit

WhatsApp ons