fbpx

Subaru Forester e-BOXER

Ga overal heen. Neem iedereen mee.

De Forester biedt comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u bij te staan tijdens al uw dagelijkse avonturen – en moedigt u aan om er steeds nieuwe aan te gaan. Met een stevige, compacte carrosserie die makkelijk manoeuvreerbaar is en toch ruim en comfortabel binnenin, geeft de Forester u de gemoedsrust dat elke inzittende ten volle van zijn tijd geniet

Met een trekgewicht van 1.870kg

Het maakt niet uit welk model u rijdt, wij hebben originele, solide accessoires voor u, scherp geprijsd en altijd perfect passend. Denk aan een oerdegelijke trekhaak, een bagagebox, een fietsendrager, maar ook allerlei extra beschermende delen voor voor- en achterbumper, dorpels en nog veel meer. 

Hier treft u een overzicht van de mogelijkheden om uw Subaru aan uw persoonlijke wensen aan te passen. 

Ervaar de Subaru Forester e-BOXER zelf, maak een proefrit!

  Design

  Ontworpen met een actieve lifestyle in het achterhoofd is het nieuw vormgegeven interieur van de Forester een fantastische plek om uw avontuur te beginnen. Voor optimaal gebruiksgemak is elke voorziening van de Forester op een logische plek geplaatst. De kwalitatief hoogwaardige materialen en het tijdloze design maken u het leven gemakkelijker en het rijden comfortabeler.

  Overvloed aan ruimte
  Het inzittendencompartiment van de Forester is uitermate ruim, zowel voor- als achterin. Daarnaast beschikt de Forester over een grote laadruimte die eenvoudig is te vergroten door de achterbank om te klappen. Veelzijdig, dat is wat de Forester is.

  Touchscreen bediening
  Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth *1 of via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen. *1 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.

  Elektrisch bedienbaar glazen panoramadak*1
  Het grote glazen schuifdak, voorzien van een handmatig te bedienen zonnescherm, biedt een panoramisch zicht en geeft extra verkoeling aan de inzittenden. *1 Beschikbaar in combinatie met 18″ velgen

  Veiligheid

  Subaru wil het veiligste automerk ter wereld zijn. Om die status te bereiken, investeert het merk fors in actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. Nieuw is dat overigens niet, dat doet Subaru al jaren. En met succes, gezien de ijzersterke reputatie van het Japanse merk.

  EyeSight
  EyeSight*1, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.*2 Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Forester vergroot.
  *1 EyeSight is een hulpsysteem dat mogelijk niet onder alle omstandigheden optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking van het systeem en de beperkingen van EyeSight inclusief de functies in de brochure.
  *2 Omdat EyeSight alleen objecten kan signaleren die meer dan 1 meter boven de grond uitsteken, worden objecten kleiner dan 1 meter niet gesignaleerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan het voorkomen dat detectie niet mogelijk is.

  Side view monitor
  Ook nieuw voor de Forester, ook weer voor extra veiligheid. Side View Monitor werkt via een naar voren gerichte camera in de rechterbuitenspiegel. Dankzij die camera kan de bestuurder op een scherm zien of er iets of iemand zich in zijn dode hoek bevindt. Ook niet onplezierig: het systeem maakt het mogelijk om strak langs de stoep te parkeren zonder dat de wielen de stoeprand raken.

  Advanced safety pack
  Voor een beter zicht en overzicht bestaat het Advanced Safety Pack uit twee nieuwe, innovatieve systemen: grootlichtassistent en een achteruitrijomgevingsradar. Grootlichtassistent kan automatisch overschakelen van dimlicht naar grootlicht en andersom, afhankelijk van de rijomstandigheden, zoals de rijsnelheid en de aanwezigheid van tegenliggers, zodat u en andere weggebruikers beter zicht hebben. De achteruitrijomgevingsradar gebruikt sensoren die rondom de auto zijn gemonteerd om u te waarschuwen voor auto’s in uw dode hoek, zodat u veiliger van rijstrook kunt wisselen. Het systeem kan de bestuurder ook waarschuwen voor een mogelijke aanrijding bij het achteruitrijden op een weg met kruisend verkeer.