fbpx

Subaru Forester e-BOXER

Start het avontuur.

Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek het buitenleven. Doe alle dingen die u altijd al wilde doen. Het is gemakkelijk met de stoere en krachtige look van de Forester die uw verlangen naar avontuur triggert. Geniet van alle buitenavonturen terwijl u iedereen gelukkig, comfortabel en veilig houdt.

Met een trekgewicht van 1.870kg

Het maakt niet uit welk model u rijdt, wij hebben originele, solide accessoires voor u, scherp geprijsd en altijd perfect passend. Denk aan een oerdegelijke trekhaak, een bagagebox, een fietsendrager, maar ook allerlei extra beschermende delen voor voor- en achterbumper, dorpels en nog veel meer. 

Hier treft u een overzicht van de mogelijkheden om uw Subaru aan uw persoonlijke wensen aan te passen. 

Ervaar de Subaru Forester e-BOXER zelf, maak een proefrit!

  Veel ruimte voor al uw herinneringen.

  Een grotere bagageruimte, een gebruiksvriendelijkere elektrische achterklep , een bagagelicht en bagagehaken bovenaan de koffer zijn slechts enkele van de dingen die de Forester tot de meest veelzijdige en handige tot nu toe maken. De Forester ondersteunt zelfs de meest actieve levensstijl en staat klaar om u te helpen alles te doen wat u graag doet, en elk avontuur zinvoller te maken.

  Blijf verbonden, waar u ook gaat.

  Geniet onderweg veilig van het gemak van smartphoneconnectiviteit met apps zoals Apple CarPlay en Android Auto. Ontworpen met zowel geavanceerde functionaliteit als gebruiksgemak in gedachten, biedt de Forester u de nieuwste infotainmentfuncties en intuïtieve bedieningselementen. In combinatie met comfortabele voorstoelen die een natuurlijke rijhouding bevorderen, voelt u zich meteen thuis, hoe ver u ook reist.

  Comfort voor iedereen.

  De Forester biedt comfort aan elke passagier, overal. Het gemak begint al voor het instappen, omdat de deuropeningen speciaal zijn ontworpen om het in- en uitstappen voor iedereen makkelijk te maken. Eenmaal binnen zult u het ruime interieur opmerken, met handige voorzieningen zoals opbergzakjes achter de voorstoelen en een ventilatiesysteem voor de achterpassagiers terwijl tijdens het rijden de cabine ongewenst lawaai en trillingen van de weg vermindert, zodat iedereen quality time onderweg kan delen.

  Vertrouw het innerlijke.

  De kerntechnologieën van Subaru bieden elke Subaru de prestaties, het comfort, de veiligheid en de betrouwbaarheid die elke passagier plezier en gemoedsrust geven.

  Performance waarop u kunt vertrouwen. Bekwaamheid die u kan voelen.

  De Forester geeft u een compleet rijvertrouwen dankzij zijn responsieve handling en uitstekend rijcomfort. Evenwichtig en stabiel in bochten, zelfs met zijn SUV-hoogte, is de compacte carrosserie van de Forester gemakkelijk wendbaar en zorgvuldig ontworpen om vermoeidheid tijdens lange avonturen te verminderen, voor een plezierige rijervaring voor iedereen. En met symmetrische vierwielaandrijving en de verbeterde X-MODE bereikt u uw bestemming in alle comfort en gemoedsrust.

  Subaru All-Around Safety

  Bij Subaru staat veiligheid voorop. Daarom heeft Subaru al meer dan 50 jaar zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen verfijnd, getest en opnieuw getest. Met de nieuwste systemen voor bescherming en vermijding van aanrijdingen en kerntechnologieën zoals het Subaru Global Platform en Symmetrical AWD, zet Subaru zijn ‘people first’-beleid voort door de algehele veiligheid te verbeteren en kijkt het uit naar een toekomst zonder ongevallen.

  Subaru EyeSight Driver Assist Technology

  EyeSight is volledig opnieuw ontworpen met een groot aantal nieuwe en geavanceerde functies en biedt bestuurders nog meer gemoedsrust op de weg. Updates voor zowel beeldherkennings- als besturingssoftware, plus hardwareverbeteringen zoals voorruitintegratie, zorgen voor nog zelfverzekerder en veiliger rijden in veel echte rijsituaties.

  Driver Monitoring System (DMS)

  DMS is een geavanceerd veiligheidsondersteuningssysteem dat speciale camera- en gezichtsherkenningssoftware gebruikt om vermoeidheid of gebrek aan aandacht te controleren. Het herkent maximaal vijf vooraf geregistreerde chauffeurs om aangepaste instellingen te bieden voor een comfortabele, gemakkelijke en persoonlijke rijervaring.