fbpx

Subaru Outback

Een geweldig nieuw traject.

Maak kennis met de totaal vernieuwde Outback. Ontdek echt rijplezier via een gloednieuw, sterk design dat u overal comfortabel en met gemoedsrust heenbrengt.

Met een trekgewicht van 2.000kg

Het maakt niet uit welk model u rijdt, wij hebben originele, solide accessoires voor u, scherp geprijsd en altijd perfect passend. Denk aan een oerdegelijke trekhaak, een bagagebox, een fietsendrager, maar ook allerlei extra beschermende delen voor voor- en achterbumper, dorpels en nog veel meer. 

Hier treft u een overzicht van de mogelijkheden om uw Subaru aan uw persoonlijke wensen aan te passen. 

Ervaar de Subaru Outback zelf, maak een proefrit!

  Design

  Avontuurlijk als de Subaru Outback van nature is, verzekert zijn hoge bouw en praktisch interieur u van een fijne reis.

  Riante opbergmogelijkheden
  In het interieur van de Subaru Outback zijn de opbergmogelijkheden legio; u kunt uw eigen spullen opbergen in de portiervakken, het dashboardkastje,in de opbergnetten aan de leuning van de voorstoelen of de bekerhouders. De portiervakken hebben standaard eveneens een flessenhouder. In de middenconsole treft u een 12V-aansluiting voor accessoires.

  Elektrisch bedienbaar schuifdak
  Breng comfortabel meer frisse lucht en zonlicht in het interieur van de Subaru Outback met het optionele elektrisch bedienbare schuifdak. Geen zon? Het schuifdak is ook uitgerust met zonwering.

  Ruime bodemvrijheid
  Om u de vrijheid te geven op reis te gaan en avontuur te beleven, heeft de Subaru Outback een grotere bodemvrijheid van 22 centimeter. Samen met standaard Symmetrical All-Wheel Drive vormt gematigd onverhard terrein zo geen spelbreker.

  Veiligheid

  Dankzij permanente vierwielaandrijving, een solide wegligging en geavanceerde veiligheidssystemen is de Subaru Outback als de beste voorbereid op het bieden van bescherming en veiligheid onderweg.

  EyeSight
  EyeSight*1, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.*2 Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Forester vergroot.
  *1 EyeSight is een hulpsysteem dat mogelijk niet onder alle omstandigheden optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking van het systeem en de beperkingen van EyeSight inclusief de functies in de brochure.
  *2 Omdat EyeSight alleen objecten kan signaleren die meer dan 1 meter boven de grond uitsteken, worden objecten kleiner dan 1 meter niet gesignaleerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan het voorkomen dat detectie niet mogelijk is.

  Lane sway en departure warning 
  Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, dan helpt Lane Sway Warning u om alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal. Lane Sway Warning werkt bij een snelheid van ongeveer 60 km/h en hoger. Als u rijdend met een snelheid van ongeveer 50 km/h of hoger per ongeluk de rijstrookmarkering overschrijdt zonder dat u de richtingaanwijzer hebt gebruikt, dan waarschuwt Lane Departure Warning u voordat u uw rijstrook verlaat.

  Subaru Rear Vehicle Detection
  Sensoren rondom het voertuig waarschuwen u voor voertuigen in uw dode hoek zodat u veilig van rijstrook kan veranderen. Ook waarschuwt het u voor potentiële aanrijdingen wanneer u achteruit rijdt in een straat met kruisend verkeer.