fbpx

Subaru XV (e-BOXER)

Al wat jij doet, wordt nu nog leuker.

Gecombineerd met een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die je enthousiast maken, is de SUBARU XV de inspiratie om het leven te leiden waar jij van droomt. Of het nu gaat om een avondje uit in de stad of een last-minute weekendje weg, met de SUBARU XV kun je alle dingen doen waar jij van houdt, stijlvol en comfortabel. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

Met een trekgewicht van 1.270kg

Subaru XV

Het maakt niet uit welk model je rijdt, wij hebben originele, solide accessoires voor jou, scherp geprijsd en altijd perfect passend. Denk aan een oerdegelijke trekhaak, een bagagebox, een fietsendrager, maar ook allerlei extra beschermende delen voor voor- en achterbumper, dorpels en nog veel meer. 

Hier tref je een overzicht van de mogelijkheden om jouw Subaru aan uw persoonlijke wensen aan te passen. 

Ervaar de Subaru XV e-BOXER zelf, maak een proefrit!

  Design

  Je ziet het op het eerste gezicht. Met zijn spannende mix van vormen en functionaliteit staat de nieuwe Subaru XV steeds klaar voor leuke momenten – net als jij. Surf op de golven aan het strand. Ga op pad, fiets of wandel. Breng een weekendje door in een buitenhut. Of blijf lekker dichtbij en ontdek alle verborgen juweeltjes in de stad. Wat je ook doet, je zult herinneringen creëren en verhalen schrijven die jij nooit zult vergeten.

  Meer comfort voor iedereen
  Wanneer je de deuren van de nieuwe Subaru XV opent, zul je meteen het verfijnde en sportieve design opmerken: ruimer en gepolijster dan ooit tevoren. Het profiel van de zetels zorgt voor een comfortabele en genietbare beleving voor jou en al jouw passagiers, zelfs tijdens lange ritten.

  Slimme laadoplossingen
  De Subaru XV biedt jou aangename rit meer gebruiksmogelijkheden. De brede, bijna vierkante, bagageruimteopening is veel breder zodat in- en uitladen nog makkelijker wordt. Binnenin is er zelfs nog meer ruimte tussen de wielkasten.

  Elektrisch bedienbaar glazen schuifdak
  Het grote glazen schuifdak, laat licht binnen in het inzittendencompartiment en geeft extra verkoeling aan de inzittenden. Standaard op: Premium uitvoeringen.

  Veiligheid

  Bij Subaru geloven we in all-around veiligheid en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom hebben we EyeSight ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de SUBARU XV vergroot.

  EyeSight
  EyeSight*1, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.*2 Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Forester vergroot.
  *1 EyeSight is een hulpsysteem dat mogelijk niet onder alle omstandigheden optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking van het systeem en de beperkingen van EyeSight inclusief de functies in de brochure.
  *2 Omdat EyeSight alleen objecten kan signaleren die meer dan 1 meter boven de grond uitsteken, worden objecten kleiner dan 1 meter niet gesignaleerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan het voorkomen dat detectie niet mogelijk is.

  Symmetrical all-wheel drive
  Controle leidt tot zelfvertrouwen en stabiliteit zorgt voor een wendbaarheid waarmee de Subaru XV zich onderscheidt van de massa. Het model heeft standaard Symmetrical All-Wheel Drive. Deze permanente aandrijving op alle vier wielen zorgt voor een betere controle ongeacht wegdek en omstandigheden. Het systeem kenmerkt zich door een optimale balans en dus precieze handling. Het lage zwaartepunt zorgt voor een bijzonder dynamisch en responsief rijgedrag. Symmetrical AWD maakt een buitengewoon communicatieve handling mogelijk en zorgt ervoor dat je gevaarlijke situaties gemakkelijker kunt ontwijken.

  X-mode en hill descent control
  “X” staat voor extra daadkracht voor elke bestuurder en op vrijwel elke ondergrond.Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle deels over van motor, transmissie, AWD, remmen en andere systemen, zodat jij veilig en vol vertrouwen over slechte wegen en een gladde ondergrond kunt rijden. Bij uitdagende afdalingen zorgt Hill Descent Control voor een constante, afgeregelde snelheid zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen.