fbpx

Altijd welkom in onze showroom.

Sinds 1988 is Kleinwier de Subaru Zes Sterren Dealer voor de regio Rotterdam-Zuid Drechtsteden, Albrandswaard en De Hoeksche Waard. Maar ook ver daarbuiten weten onze klanten de betrokkenheid en passie voor ons merk Subaru te waarderen.

Sinds 2008 is Kleinwier in handen van Léon, die vanaf jongs af aan alle bedrijfsonderdelen heeft doorlopen. Samen met zijn team van vakbekwame medewerkers, opgeleid en gespecialiseerd in Subaru, streeft hij naar kwaliteit en klanttevredenheid met bovenal interesse in jou als klant.

Wij bieden altijd een ruime voorraad van nieuwe en gebruikte Subaru’s, je kunt in onze showroom dan ook altijd diverse kleuren en uitvoeringen bekijken. Dit geldt ook voor onze demo vloot, een proefrit met de auto van jouw keuze is vaak gelijk mogelijk, of op korte termijn te realiseren.

Wij zullen er dan ook altijd alles aan doen om aan jouw wensen en verwachtingen van Subaru en Kleinwier te voldoen. Wij begrijpen dan ook als geen ander wat jij zoekt in ons merk; veiligheid en betrouwbaarheid, All Wheel Drive en Avontuur.

Subaru Kleinwier brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij.

Wij zijn zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en steunen hiermee belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek. Help ook mee en doneer hier.