078 610 6116

   info@kleinwier.nl

Actieperiode van 16 februari t/m 31 maart 2019

De beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteiten van een Subaru, is door zelf achter het stuur plaats te nemen. Dit kan tijdens de Subaru Kleinwier Testdagen.

De veiligheid testen
Autorijden in lastige omstandigheden valt soms niet mee: regen, sneeuw, of een gladde ondergrond . Een ongeluk is zo gemaakt. Dan is het goed om te weten dat Subaru EyeSight heeft, een systeem dat met de bestuurder meekijkt en ingrijpt als er gevaar dreigt.

 

 

 

De grip testen
Slippende banden bij het wegrijden, en eenmaal op tempo bijna de bocht uitglibberen: een gladde ondergrond kan het leven van een automobilist best onaangenaam maken. Stap in een Subaru en ontdek de voordelen van standaard vierwielaandrijving.

 

 

 

De trekkracht testen
Subaru’s hebben naam en faam verworven met hun betrouwbaarheid, rijeigenschappen en hun trekkracht. Zelf ervaren hoe goed een Subaru met een trailer of caravan tot wel 2.000kg uit de voeten kan? Zelfs onder lastige omstandigheden? Doe dan de trekkrachttest.

 

 

 

Het comfort ervaren
Comfort gaat veel verder dan een lekkere comfortabele vering. Wat te denken van goede stoelen, weinig windgeruis, Apple CarPlay & Android auto, prettig te bedienen multimedia systeem en allerlei andere zaken die van invloed zijn op het gebruiksgemak en dus het comfort.

 

 

 

Het avontuur aangaan
Subaru’s gaan door waar anderen stoppen en zijn klaar voor elk avontuur. Ervaar de on- en off road-capaciteiten van de SUV-modellen en laat u verrassen. Veelzijdigheid heeft een naam.

 

 

 

 

Bij aanschaf van één van onze nieuwe SUV modellen krijgt u tijdens de actieperiode een gratis trekhaak en 5 jaar garantie tot 160.000km.

Kies uw favoriete Subaru en maak uw ideale proefrit!

Maak een proefrit