Direct & veilig op pad met een nieuwe Subaru

Woensdag 29 juli t/m woensdag 5 augustus.

Maak kennis met de Subaru Voorraad Deals: direct leverbare, nieuwe Subaru’s XV, Forester en Outback met een aanzienlijk prijsvoordeel.

Welke model u ook kiest, u krijgt naast de korting, gratis trekhaak of het X-Explore pakket altijd een Subaru met 5-sterren botsbescherming, een automatische transmissie en standaard permanente vierwielaandrijving voor maximale grip onder alle omstandigheden.

Zin om één van deze modellen eens te bekijken, testen en zelf te ervaren wat Subaru EyeSight doet?

Boek dan hier uw exclusieve Subaru Experience, waarin wij u binnen 60 minuten kennis laten maken met de veiligheid, trekkracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid van Subaru. 

De Subaru XV biedt alles wat Subaru zo bijzonder maakt

Tot € 2.000 euro voordeel

Een oerdegelijke en sterke viercilinder boxermotor met hybride technologie, permanente vierwielaandrijving, een automatische versnellingsbak, EyeSight dat maximale bescherming van alle inzittenden biedt en een riante standaarduitrusting. Dat is de Subaru XV. Sterk, zuinig, veilig en betrouwbaar. Trekgewicht: 1.270kg.

XV

Subaru Forester: De ultieme hybride voor elk avontuur

Tot € 2.500 euro voordeel

De Subaru Forester e-BOXER combineert zuinige en sterke hybridetechnologie met permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Zo weet u zeker dat uw Forester altijd optimaal presteert, ongeacht de ondergrond, ongeacht de belading, ongeacht uw bestemming. Trekgewicht: 1.870kg.

Subaru XV & Forester in juli & augustus met afneembare trekhaak

Subaru Outback X-Explore: een exclusief actiemodel voor de Nederlandse markt

Tot € 2.000 euro voordeel

De nieuwe Subaru Outback X-Explore is op alles voorbereid, of u nu in alle rust en comfort uw zakelijke kilometers aflegt of met uw gezin van een welverdiende vakantie geniet.

De Subaru Outback X-Explore biedt een zeer rijke standaarduitrusting, 5-sterren botsbescherming voor alle inzittenden en extra bescherming van carrosserie en interieur. Zaken die altijd al vanzelfsprekend zijn voor de Outback zoals een automatische Lineartronic transmissie, 2.000 kilogram trekgewicht, permanente vierwielaandrijving en natuurlijk het veiligheidssysteem EyeSight heeft de X-Explore ook.

Het beste nieuws bewaren we voor het laatst. De Subaru Outback kost met zijn rijke standaarduitrusting slechts € 54.995,-. 

De uitrusting is gebaseerd op die van de Premium, wat inhoudt dat onder meer 18-inch lichtmetalen velgen, electrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak, geïntegreerde navigatie, Apple Carplay, lederen stoelbekleding, gescheiden climate control, rijbaanassistentie, automatisch grootlicht, complete LED verlichting en stoel- en stuurverwarming al standaard aanwezig zijn. Daar komt dan een aantal zeer interessante opties bij, zoals een klasse 3 SCM goedgekeurd alarmsysteem, exterieur pakket, rubberen mattenset, inzetstuk zijdorpel en automatisch inklapbare buitenspiegels.

Subaru Outback X-Explore
Alarmsysteem (Klasse 3 SCM-goedgekeurd, inclusief hellingshoekdetector)
o Hoogwaardig inbraak en wegsleeppreventie
o Professioneel ingebouwd
o Met twee handzenders
o Goedgekeurd door verzekeringsmaatschappij

Exterior pack bestaand uit:
o Kunststof wielkuipbeschermers
o Beschermplaten voor en achter (kunststof)
o Dorpelbescherming (kunststof)
o Achterbumper beschermplaat (staal)

Rubberen mattenset
o Matten voor
o Matten achter
o Mat kofferbak

Inzetstuk zijdorpel (staal)
Automatisch inklapbare buitenspiegels