fbpx

Subaru is niet onbekend met het magische nummer 555. We wisten jarenlang successen te behalen in de rallysport met onze Subaru Impreza 555. Nu zijn we terug met de 555 deals.

5 jaar Fabrieksgarantie

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru automobielen geldt een garantietermijn van 60 maanden (5 jaar), gerekend vanaf de dag dat het voertuig in bedrijf gesteld wordt, aan de eerste eigenaar wordt geleverd of wordt geregistreerd (wat het eerst van toepassing is) met een maximum van 160.000 km. Van deze garantie zijn onder meer uitgesloten: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen*.

5 jaar Subaru Mobiliteits Service

De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in veruit de meeste ander Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, worden voertuig en inzittenden naar de dichtsbijzijnde Subaru dealer gebracht. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

5 jaar Nieuwwaarde regeling

Als trotse Subaru rijder ben jij uiteraard zuinig op jouw Subaru. Mocht je toch een schade rijden dan wil jij dit professioneel en deskundig laten herstellen. De Subaru Zes Sterren Polis zorgt ervoor dat jouw auto bij schade door jouw Subaru dealer hersteld wordt. Zo blijft jouw auto in vertrouwde handen. De Subaru Zes Sterren Polis kent verschillende dekkingsvormen, waaronder een zeer uitgebreide Volledig Casco verzekering met 5 jaar nieuwwaarderegeling.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op om onze modellen te bekijken of om aan te geven wat jij zoekt.