078 610 6116

   info@kleinwier.nl

 

Recreatiestalling Numansdorp en Subaru Kleinwier presenteren en demonstreren al het nieuws voor 2020/2021, wees welkom in de wereld van Camping & Cars.

 

Tijdens dit Outdoor event hebben wij voor u:
Presentatie nieuwe verhuurvloot campers
De nieuwste modellen Bürstner caravans
Subaru Kleinwier pop-up showroom
Onthulling van de nieuwe Subaru Outback 2020
Subaru Experience (zelf testen & ervaren, meld u nu aan!)
Theo Gerrits demonstreert hoe u het beste een caravan of camper kunt beladen
Vloot aan jong gebruikte caravans en Subaru occasions tegen scherpe prijzen
Tevens hebben wij diverse gasten die hun handige producten demonstreren met leuke aanbiedingen.

 


Presentatie nieuwe verhuurvloot campers

Lekker rondtrekken door Europa of een juist paar weken rustig genieten op een mooie camping? Wat uw plannen ook zijn, het kan allemaal. Want met een huurcamper of huurcaravan van Recreatiestalling Numansdorp maakt u uw droomreis waar!

 

Bekijk hier all verhuur informatie >>

Een  vakantie met een huurcamper is voor veel mensen hét ultieme genieten. Want met een huurcamper rijdt u overal probleemloos naartoe. Het vakantiegevoel begint al zodra u achter het stuur gaat zitten. Op de dag van vertrek wordt u altijd begeleid door een van de enthousiaste medewerkers. Iedereen met rijbewijs B kan ook in een camper rijden. Uw eigen auto kunt u achterlaten in de bewaakte stalling.

 

Met een camper kunt u overnachten in de vrije natuur, maar de meeste camperaars staan liever op een camping of camperplaats. Met de NKC Camperplaats app krijgt u informatie over bijna 25.000 camperlocaties in 51 landen.

 

Naast een mooie collectie aan verhuurcampers verhuurt recreatiestalling Numansdorp ook caravans. Zij nemen alle tijd voor u als u de caravan of camper komt halen. Leggen u de werking uit en zorgen dat u vol vertrouwen de weg op gaat. En als u onderweg vragen heeft, kunt u altijd bellen.

 

Bekijk hier all verhuur informatie >>

 

Terug naar boven

 


Nieuwe modellen Bürstner caravans

Wie met een Bürstner onderweg is moet zich steeds grenzeloos goed voelen.

 

Bekijk hier alle modellen >>

De Premio is een echte bestseller. Hij combineert alle voordelen van een moderne caravan met een buitengewoon attractieve prijs-kwaliteitsverhouding. Allen bijzonder gunstig in aanschaf – en allemaal zo samengesteld dat u zich meteen op uw gemak voelt.

 

Moderne opbouwtechnologie met GFK-dak of de nieuwste veiligheidstechniek met zelfstellende remmen maken de Averso tot een echte Bürstner.

 

Terug naar boven


 

Subaru Kleinwier pop-up showroom

Een mooie mix van nieuwe Subaru modellen met o.a. de Subaru XV & Forester e-BOXER Hybride en jonge occasions om uitgebreid te bekijken. De nieuwe generatie SUBARU e-BOXER Hybride combineert de SUBARU BOXER-benzinemotor met een elektrische motor en zorgt zowel voor sportief rijden als voor een stille en comfortabele cabine zonder ongewenste geluiden en trillingen, zelfs op ruige ondergrond met een trekgewicht tot wel 1.870 kg.

 

 

Subaru Forester e-BOXER Hybride. Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek de natuur. Doe alles wat u altijd al wilde doen. Met de nieuwe look van de Forester die u naar avontuur doet verlangen, wordt het makkelijk. Met zijn scherpe maar stevige stijl die vertrouwen en kracht uitstraalt, verwerkt de Forester moeiteloos al uw outdoor-avonturen terwijl iedereen blij, comfortabel en veilig zit. Trekgewicht tot wel 1.870kg. Bekijk hier alle informatie >>

 

Subaru XV 2.0i e-BOXER Hybride. Van ontdekkingstochten in de stad tot ontspannende uitstapjes in de natuur, de SUBARU XV neemt u overal mee naartoe. Met zijn veelzijdigheid ondersteunt de Subaru XV een actieve levensstijl en inspireert hij u om nog meer te doen waardoor elke dag verandert in een onvergetelijk avontuur. Trekgewicht tot wel 1.270kg. Bekijk hier alle informatie >>

 

Terug naar boven


 

Onthulling van de nieuwe Subaru Outback 2020

Subaru heeft de zesde generatie van de Outback per direct van een aantal belangrijke aanpassingen voorzien.

 

Men zegt dat het leven een verzameling is van momenten. Daarom is er de Outback om u erdoor te loodsen en elk moment van tel te maken. Start uw avonturen en ga vol vertrouwen uw reislust tegemoet. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: stoere go-anywhere-capaciteiten, veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles wat u helpt comfortabel en met gemoedsrust uw bestemming te bereiken.

 

De stoere crossover behoort tot de veiligste auto’s in zijn klasse. En tot de meest luxueuze. Zoals hij ook de ruimste, de comfortabelste en de betrouwbaarste is in zijn soort. En een van de meest veelzijdige bovendien. Hoe dat kan? Dankzij slimme Japanse engineering, jarenlang fijnslijpen en door een vast geloof in eigen techniek; we noemen de sterke boxermotor, de comfortabele Lineartronic automaat, de symmetrische vierwielaandrijving en het oplettende EyeSight-veiligheidssysteem. Het beste bewaren we voor het laatst: de Outback is ook nog eens uitermate betaalbaar. Standaard 2.000 kg trekgewicht en 200 mm bodemvrijheid.

 

Bekijk alle informatie >>

 

Terug naar boven


Subaru Experience (zelf testen & ervaren, meld u nu aan!)

Tijdens het event is er een Subaru Experience. U kunt hier op inschrijven en o.a. kennis maken met het caravan rijden met CVT automaat, Subaru X-mode, EyeSight en trailer stability control.

 

Schrijf u nu in voor één van deze testritten. Er is een beperkt aantal plekken per dagdeel, wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te maken. Deelname is gratis.

 

Meld u nu aan!

 

 

Terug naar boven


Theo Gerrits demonstreert.

Elke dag van 11:00 tot 15:00 uur een demonstratie over wat er kan gebeuren wanneer u uw caravan niet juist heeft beladen, en wat te doen wanneer de caravan niet stabiel achter de auto rijd. Door middel van een miniatuur opstelling krijgt u tips en advies om onbalans te voorkomen. Hiernaast deelt Theo ook zijn inmiddels beroemde kennis van het juist beladen van uw camper.

 

In het kentekenbewijs vinden we een aantal waarden welke bij controle op de belading nodig zijn, o.a.:
– Maximum massa beladen voertuigen (toegestane maximum massa) overschrijding.
– Maximum last onder de as(sen) (aslast(en) overschrijding).
– Maximum last onder de koppeling (koppelingsdruk overschrijding ahw.).
Bij een politiecontrole worden vaak de aslasten gewogen. Door deze methode heb je direct een overzicht van de beladingssituatie van de combinatie.

 

Bekijk alle informatie >>

 

Terug naar boven


Vloot aan jong gebruikte caravan occasions

Op zoek naar een jong gebruikte caravan of camper? Kom gerust eens kijken in de overdekte showroom!

Bekijk alle occasions >>

 

Terug naar boven


Voorraad echte caravan trekkers tot 2.000 kg

Bekijk alle occasions >>

 

Terug naar boven


 

Mafra leverancier van premium verzorging voor uw camper, caravan en auto.

Mafra levert een complete poets en onderhouds-lijn voor uw camper, caravan en uiteraard auto. Zij hebben een keur aan producten voor u geselecteerd en geven div. demonstraties met betrekking tot het herstellen en onderhouden van uw lak!

Bekijk het hele assortiment >>

 

Terug naar boven


Vraag het een ervaren camperaar van de Nederlandse Kampeerauto Club

Bent u op zoek naar tips over het reizen met de camper? Wilt u weten hoe u goed voorbereid op reis gaat en waar de beste overnachtingsplaatsen te vinden zijn? Tijdens deze dagen is een ervaren camperaar en vrijwilliger van de Nederlandse Kampeerauto Club aanwezig om zijn kennis en passie voor het kamperen met u te delen. En huurt u nu een camper of caravan bij Recreatiestalling Numansdorp, dan wordt u een jaarlang gratis lid van de NKC!

Ga naar nkc.nl >>

 

Terug naar boven


HG Powerglue

Op vrijdag en zaterdag kunt u een demonstratie bijwonen van dubbelcomponentenlijm HG Powerglue en test die lasnaad uit de fles zelf. Iets wat onmisbaar is tijdens elke reis. Bekijk alle informatie >>

 

Terug naar boven


Autowolf audio & auto elektronica expert.

Luister naar de mooiste muziek met Auto Wolf: luxe autoradio’s voor betaalbare prijzen. Maar ook voor het inbouwen van navigatie of het plaatsen van een duidelijke achteruitrijcamera. Bekijk meer informatie >>

 

Terug naar boven


Wij zien u graag 4, 5, 6 of 7 maart aan de Havenkade 2 in Numansdorp. En uiteraard staat er een goede kop koffie voor u klaar.

Maak een proefrit

WhatsApp ons