078 610 6116

   info@kleinwier.nl

 

De Subaru XV e-BOXER introductiedagen

Van donderdag 30 januari tot en met zaterdag 8 februari

 

Subaru lanceert met de Subaru XV e-BOXER zijn tweede model met hybridetechniek.

Debuteerde eind vorig jaar de Forester e-BOXER, nu hebben wij de Subaru XV e-BOXER voor u in de showroom. Het model is zuiniger, sterker en veiliger dan zijn voorganger, terwijl zaken als vierwielaandrijving en automatische transmissie nog steeds standaard zijn.

 

Vraag direct een proefrit aan

 

Design

U ziet het op het eerste gezicht. Met zijn spannende mix van vormen en functionaliteit staat de nieuwe SUBARU XV steeds klaar voor leuke momenten – net als u. Surf op de golven aan het strand. Ga op pad, fiets of wandel. Breng een weekendje door in een buitenhut. Of blijf lekker dichtbij en ontdek alle verborgen juweeltjes in de stad. Wat u ook doet, u zult herinneringen creëren en verhalen schrijven die u nooit zult vergeten.

 

De kleuren

 

Cool Grey Khaki
Crystal Black Silica
Crystal White Pearl
Dark Blue Pearl
Dark Grey Metallic
Ice Silver Metallic
Lagoon Blue Pearl
Pure Red
Quartz Blue Pearl
Sunshine Orange

 

Technologie

Grootste nieuws is de nieuwe aandrijflijn met tweeliter benzinemotor en een elektromotor met compact accupakket. Deze combinatie van fraaie techniek zorgt voor minder uitstoot, een lager brandstofverbruik en betere prestaties. Zelfs elektrisch rijden behoort met de Subaru XV e-BOXER tot de mogelijkheden, zonder dat u met zo’n onhandige laadkabel hoeft te slepen. Typisch Subaru, bruikbaarheid blijft belangrijk.

 

 

e-BOXER wisselt tussen het rijden op de verbrandingsmotor, EV-rijden, en Motor Assist-rijden, om zich het beste aan te passen aan de rijsituaties en input van de bestuurder.

 

“X” staat voor extra daadkracht voor elke bestuurder en op vrijwel elke ondergrond.Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle deels over van motor, transmissie, AWD, remmen en andere systemen, zodat u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen en een gladde ondergrond kunt rijden. Bij uitdagende afdalingen zorgt Hill Descent Control voor een constante, afgeregelde snelheid zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen.

Bekijk meer technologie >

Veiligheid

Ook typisch Subaru is het ongekend hoge veiligheidsniveau van de Subaru XV. Werd de Forester e-BOXER recent nog tot de veiligste auto in zijn klasse gekozen door het onafhankelijke EuroNCAP, ook de XV viel die titel ten deel. Aanpassingen aan het standaard gemonteerde EyeSight-veiligheidssysteem maken de XV zelfs veiliger dan ooit tevoren.

 

 

 

Bij Subaru geloven we in ALL-AROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom hebben we EyeSight*1 ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de SUBARU XV vergroot.

 

We hebben het frame gewijzigd om uw zicht te verbeteren en de dode hoeken te verkleinen. Verder hebben we de voorportieren voorzien van vaste driehoeksruiten en zijn de buitenspiegels op de portieren gemonteerd om de dode hoek in voorwaartse richting te verkleinen en het zicht te verbeteren.

Bekijk meer veiligheid >

Nieuwsgierig geworden? Boek direct een proefrit!

Maak een proefrit

WhatsApp ons